Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders’ın Campaign Modu Detaylandı

Outriders, Polonyalı yapımcı People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından duyurulan bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için 2020'nin sonlarında piyasaya sürülecek.

Square Enix bugün, People Can Fly‘dan merakla beklenen ve yaklaşmakta olan RPG-Shooter oyunu OUTRIDERS‘ın yeni bilgilerini ve oyun görüntülerini sundu. “Yolculuk ve Yapı” özelliği campaign, yan görevlere, yoldaşlara ve seyahat sistemine derinlemesine bir bakış sunuyor.

Outridersın Campaign Modu Detaylandı

Campaign modu sizi Enoch’ta destansı bir yolculuğa çıkaracak; İnsanlığı gezegenin yüzünden silmek için her şeyin gizemli bir şekilde hiper evrimleştiği vahşi bir dünya. İnsan sömürgesindeki yaşamlardan ve sırlardan, gizemli ormanlara ve affetmez çöllere kadar, sınırların uzak alanlarını keşfedecek, inanılmaz güçler kazanacak ve her şeyi değiştirecek keşifler yapacaksınız.

Square Enix ayrıca Emmy Ödülü Kazanan ve üç kez BAFTA adayı Inon Zur’ın oyunun müziklerini yaptığını da açıkladı. Inon Zur “Bir besteci olarak, yeni dünyalar inşa etmek ve yeni hikayeler anlatmak her zaman son derece heyecan verici, bu yüzden People Can Fly ve Square Enix’in destansı bilimkurgu aksiyon oyunu Outriders’ın müziklerini göstermekten heyecan duyuyorum.” dedi.

Outriders’ın People Can Fly Kreatif Direktörü Bartek KmitaInon ile oyunun müziklerini yapmak için çok heyecanlıydık. Sektörde bir efsane ve ekip çalışanlarımız kendisinin çalışmalarının büyük hayranlarıydı. Yarattığımız hikayeye ve dünyaya uyan bir sesler üretmek için bizimle yakından çalıştı. Ayrıca, oyunun tonuna ve hissine çok derinlik katan bizim için gerçekten dinamik ve güçlü parçalar besteledi.” dedi.

Outriders: Journey and Structure [Gameplay][PEGI]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.