Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders Başlangıç Rehberi ve İpuçları

Rehberimizin bu bölümünde, Outriders oynamak için başlangıç ipuçlarından oluşan bilgiler bulacaksınız. Yeni başlayan oyuncular için çeşitli ipuçları ve püf noktaları ekledik.

Outriders 1 Nisan’da yayınlanacak olan co-op oyun yapısına dayalı bir yapım. Game Pass üzerinden oldukça uygun bir fiyata oynanabilecek olan bu AAA yapım çıktığı zaman başarılı olmanız için bir Outriders başlangıç rehberi hazırladık.  Oyunun demosunu Steam üzerinden deneyebilirsiniz veya ön sipariş verebilirsiniz.

Sağlık ve Kalkan Çubuğunuzu Yenileyin

Outriders 1Outriders ‘da her karakter sınıfının, sağlığı ve kalkanı yenilemek için farklı bir yolu var ve bu genellikle beceriler yoluyla gerçekleşir. Örneğin, Trickster her yakın menzilli öldürme için sağlık puanlarını yeniler. Siperin arkasına saklanıp becerileri kullanarak ne kadar iyi denge kurarsanız, savaşta o kadar başarılı olursunuz.

Siperleri Kullanmayı Unutmayın

Outriders 2Becerilerinizin soğumasını beklerken, siperleri oldukça sık kullanmanız gerekecek. Zaman zaman aralarında atlamaya çalışın, aksi takdirde düşmanlar size el bombası atarak sizi siperinizi değiştirmeye zorlar. Her ihtimale karşı bir kaçış yolunun hazır olması da iyi bir seçenek olacaktır, özellikle de göğüs göğüse çarpışmada çok sayıda düşmanla karşı karşıyaysanız oldukça can sıkıcı olabilirler.

Silahlarınızı Oyun Tarzınıza Göre Özelleştirin

Outriders 3Outriders ‘da sınıfınıza uygun bir silah seçmek oldukça önemlidir. Örneğin, Trickster olarak yakın menzilli silahları tercih edeceksiniz, çünkü her yakın mesafeden öldürme sizi iyileştirecektir. Doğru silah sınıfı kombinasyonu, sizi daha verimli ve hayatta kalmaya daha uygun hale getirecek. Ayrıca yukarıdaki resimde gösterildiği gibi, ekipmandaki bazı ögelerin size bazı beceri bonusları bile verebileceğini unutmayın.

Yan Görevleri Mutlaka Yapın

Outriders 4Ekipman gibi ödüllere ek olarak, yeni tüccarların kilidini açabileceksiniz. Yan görevleri tekrarlamak da mantıklı olacaktır çünkü onları tamamladığınızda her zaman farklı ödüller alırsınız. Ek olarak, her tekrar sırasında craft için gerekli kaynakları bulabilirsiniz.

El Bombalarından Mutlaka Kaçının

Outriders 5Outriders düşmanları size sık sık el bombası atarlar, ne pahasına olursa olsun onlardan kaçının. Saklandığınız yere ulaşmak ve sizi saklandığınız siperden çıkarmak için sürekli olarak el bombalarını kullanacaklar. Bazı düşmanlar öldükten sonra da patlayıcı düşürür, bu nedenle hareket halinde kalmak oldukça önemlidir.

Yetenek Ağacında Denemeler Yapın

Outriders 6Outriders ‘da yetenek ağaçları oyundaki her sınıf için mevcut. Harcanan puanlar ek pasif bonusların ve beceri bonuslarının kilidini açar, bazıları duruma bağlıdır. Örneğin daha güçlü düşmanlara karşı artan hasar gibi yetenekler sonradan açılabilir. Tüm ağaç sıfırlanabilir ve tüm noktalar geri yüklenebilir, böylece istediğiniz gibi çeşitli bonusları deneyebilirsiniz.

Outriders rehberimizin sonuna geldik. Bu başlangıç rehberimiz ile oyuna daha hazır bir başlangıç yapabileceksiniz. Hepinize keyifli oyunlar dilerim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.