Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outlast 3 Doğrulandı

Sıradaki Outlast oyunu için resmi duyuru geldi. Outlast 2 için ise herhangi bir DLC çıkmayacak.

Korku oyunu Outlast hayranları dün yapımcının resmi Facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklamalarla mutlu oldu. Serinin yeni yılda Nintendo Switch’e geleceğinin duyurusunun ardından, Red Barrels şimdi de sıradaki DLC’ler ve hatta yeni oyun hakkında konuştu.

Outlast 3 dogrulandi 1

Açıklamada geliştirici firma şu sözleri kullandı;

‘Geleceğe dair birçoğunuzun DLC istediğini biliyoruz. İlk Outlast oyunu ek paket fikirleriyle yapılmıştı fakat bu Outlast 2 için söz konusu değildi. Birçok seçeneği değerlendirdik fakat hiçbiri uygun bir DLC olmayacaktı. Outlast 2’nin amacı sizi labirentin içinde bir fare gibi hissettirmekti ve bu sırada labirentin dışında neler olacağını asla bilemeyecektiniz.

Diğer yandan Red Barrels Outlast 2 DLC’si dışında Outlast 3’e dair de konuştu ve bu oyunu bir noktada mutlaka yapacaklarını dile getirdi. Şu anda çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan firma, Outlast 3’ün önceki oyunların devamı gibi olmayacağını fakat yine Outlast evreninde geçen sıradışı bir macera olacağını ifade etti.

İleride oyuna VR – sanal gerçeklik özelliğinin de eklenebileceği söylenirken, sonuç olarak diyebiliriz ki Outlast 2 için herhangi bir DLC planlanmıyor fakat ilerleyen dönemlerde mutlaka Outlast 3 gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.