Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outer Wilds’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Outer Wilds 30 Mayıs'ta lansmana çıkacak.

Konsol ve bilgisayar platformu için geliştirilen Outer Wilds merakla beklenmeye devam ederken oyunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Aylardır Steam ve Epic Store yer alan yapım Mayıs ayının sonunda hem konsol hem de bilgisayar platformu için lansmana çıkacak.

Outer Wilds’in Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Oyuncuları fantastik bir evrene götürecek olan Outer Wilds aksiyon ve macera oyun türünde karşımıza çıkacak. Tek oyunculu oynanışı ile oyunculara birbirinden farklı görevler sunacak olan yapım haftalardır bekleniyordu. Çıkış tarihine bu sabah kavuşan yapım, bilgisayar platformu için Epic Store’da piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde oyunun PC platformu için Epic’e özel olacağından söz etmiştik. Epic Store’da 39.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyunda sürekli gelişlen bir güneş sisteminde soruların cevaplarını arayacak,  açık bir dünya da ilerlemeye çalışacağız. Benzersiz alanlarda çeşitli keşifler gerçekleştireceğiz.

Oyuncular görevleri yerlerine getirmeye çalışırken aynı zamanda hayatlarını da devam ettirmeye çalışacaklar. Gezegenlerden kaynaklar toplayacak, beslenecek ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaklar. Oyun içerisinde gerçeklikten uzay bir yapı bizleri bekliyor olacak.

Outer Wilds 30 Mayıs 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

OUTER WILDS | Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.