Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Orcs Must Die! Unchained Kapanıyor

Robot Entertainment üç oyununu kapatıyor.

Bugün Orcs Must Die! Unchained sevenler için kötü bir gün çünkü Robot Entertainment oyunun 8 Nisan 2019’da kapılarını kapatacağını duyurdu. Duyuru Robot Entertainment CEO’su Patrick Hudsyon tarafından yapılırken, aynı tarihte Hero Academy ve Hero Academy 2 oyunları da kapanacak.

orcs must die unchained kapaniyor 1

Patrick Hudson, bir yazı yayınlayarak şu sözlere yer verdi:

Bunu yazmak bile acı veriyor fakat Orcs Must Die! Unchained, Hero Academy ve Hero Academy 2’nin kapanacağını duyurmaktan ötürü üzgünüm. Bir oyunu yapmak ve desteklemek uzun, yorucu bir macera. Bu yol boyunca pek çok inişli çıkışlı an yaşanıyor. Oyunlarımızı oynayan kişiler de bu yolculukta bize katılıyor. Bu yüzden bu kararın bizim kadar oyuncularımızı da etkilediğini biliyoruz.

Son aylarda finansal olarak zarar etmemize rağmen bu oyunları ayakta tuttuk. Fakat maalesef artık karşılayacak durumda değiliz. Artık gelecekteki oyunlarımıza odaklanmamız ve onlara yatırım yapmamız gerekiyor.’

Bahsedilen oyunlar 8 Nisan 2019 tarihine kadar açık olacaklar. Aynı zamanda kapanana kadar Orcs Must Die! Unchained ve Hero Academy 2’de oyun içi ücretsiz eşyalar ile premium özelliklerden yararlanabileceksiniz.

Robot Entertainment şu anda iki tane henüz duyurmadığı oyun üzerinde çalışıyor ve bu yıl içinde ne olduklarını öğreneceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.