Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oppo R15’in Tanıtılacağı Tarih Netleşti

Çinli Oppo'nun yeni R15 modelinin ne zaman tanıtılacağı belli oldu.

OnePlus markasını bünyesinde barındıran Oppo, yeni geliştirdiği R15 ve R15 Dream Mirror modellerini ne zaman tanıtacağını nihayet resmen açıkladı. Buna göre her iki telefon modeli de bundan 4 gün sonra, 12 Mart tarihinde görücüye çıkacak.

Oppo R15in Tanıtılacağı Tarih Netleşti 1

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve R15 modelleriyle ilgili çeşitli render görüntülerini daha önce de paylaşan Oppo sayesinde cihaz henüz resmen tanıtılmadan neye benzeyeceği öğrenildi.

Buna göre Oppo da Apple‘ın iPhone X tasarımından esinlenmiş durumda. Yeni R15’in ekranının üstünü işgal eden siyah çentikli tasarım, bunun en büyük göstergesi. Keza arka kamerada da çift lens kullanılmış.

3 farklı renkle satışa sunulacak

Oppo’nun resmî web sitesinde yer alan bilgilere göre R15’te üç farklı renk seçeneği yer alacak. Bu renkler ateş kırmızısı, yıldızlı mor ve kar beyazı olarak listeleniyor. R15 Dream Mirror modelinde ise özel olarak “Mirror Red” kırmızısı müşterilerin beğenisine sunulacak.

Teknik özellikleri de belli oldu

Oppo R15’in resmen doğrulanan teknik özellikleri arasında 19:9 orantıya sahip 6.28 inçlik dev ekran yer alıyor. Ekranın gövdeye oranı ise yüzde 90 civarında. Her iki telefonun TENAA’da yer alan verilerinde ise R15’in arka kamerasında 16 MP + 5 MP‘lik çift lens donanımı kullanılacağı belirtiliyor.

R15 Dream Mirror modelinde ise 20 MP + 16 MP‘lik lensler tercih edilecek. Modeller 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızanın yanı sıra 3,300 mAh kapasiteli batarya ile müşterilerin karşısına çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.