Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO K9s Modeli Tanıtıldı

Çin merkezli teknoloji şirketi OPPO yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam ediyor. OPPO’nun uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu resmen tanıtıldı.

Akıllı telefon modellerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte uygun fiyatlı akıllı telefonlar ülkemizde daha çok ilgi görmeye başladı. Özellikle ekonomik durumu kötü olan ülkeler için akıllı telefon üreticileri de uygun fiyatlı modeller duyuruyor. OPPO K9s modeli de bu doğrultuda tanıtılan akıllı telefonlardan birisi oldu.

OPPO K9s Modeli Özellikleri

OPPO K9 Pro modeline alternatif bir model olarak karşımıza çıkan OPPO K9s modeli, 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran ile geliyor. Yine de telefon 120 Hz ekran yenileme hızına sahip ve 600 nit parlaklık değerine ulaşıyor. Telefonun parmak izi okuyucusu ise telefonun arkasında yer alıyor.

OPPO K9s Modeli

Qualcomm’un Snapdragon 778G işlemcisinden güç alan akıllı telefonda LPDDR4x RAM bellek ve çift hatlı UFS 2.2 depolama alanı bulunuyor. Sahip olduğu özel yazılım ile 5 GB’a kadar olan depolama alanını fazladan RAM olarak kullandırabilen akıllı telefonu 0.15 mm grafite katman ve buhar odası ile işlemciyi hızlı bir şekilde soğutabiliyor. Bu sayede telefon yüksek performans sunuyor.

Arkasında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera + 8 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğünde kameralardan oluşan üçlü kamera kurulumu ile birlikte gelen akıllı telefonunun ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

30W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen akıllı telefon 59 dakikada şarj olabiliyor.

OPPO K9s Modeli Fiyatı

Ülkemizde de satışa sunulması beklenen ancak ne zaman satışa sunulacağı bilinmeyen akıllı telefon modelinin yurt dışı fiyatının ise 265 dolar ve 300 dolar olarak açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.