Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Christopher Nolan’ın Oppenheimer Filminden İlk Fotoğraf

Yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan Oppenheimer'a yeni oyuncular eklenmeye devam ediyor. Bu oyuncuların kadroya dahil olduğu doğrulandıktan sonra ilk Oppenheimer fotoğrafı geldi.

Hollywood Reporter, Alden Ehrenreich ve David Krumholtz’un, yıldızlarla dolu olan Oppenheimer kadrosuna eklendiğini doğruladı. Christopher Nolan’ın yönettiği biyografi filmi, tarihçilerin atom bombasının babası olarak kabul ettiği ve Cillian Murphy‘nin canlandırdığı Amerikalı teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer‘ın hikayesini anlatıyor.

Atom bombasının babası Amerika Birleşik Devletleri’ne olan bağlılığı Kızıl Tehlike sırasında sorgulandı ve fizikçi daha sonra yargılandı. Universal, filmi “izleyicileri, dünyayı kurtarmak için tüm dünyayı yok etme riskini alması gereken esrarengiz adamın nabzını hissettiren” destansı bir gerilim filmi olarak tanımladı.

Cillian Murphy’den İlk Oppenheimer Fotoğrafı

Oppenheimer

Etkileyici toplulukta baş karakterin eşi Katherine rolünde Emily Blunt, fizikçinin çöküşünü başlatan Atom Enerjisi Komisyonu başkanı Lewis Strauss rolünde Robert Downey Jr, Manhattan Projesi direktörü Korgeneral Leslie Groves rolünde Matt Damon, Edward Teller rolünde Benny Safdie yer alıyor. Hidrojen bombasının babası ve Florence Pugh, Oppenheimer’ın bir ilişkisi olduğu psikiyatrist Jean Tatlock olarak. Jack Quaid, Josh Harnett, Benny Safdie, Matthew Modine ve Dane DeHaan da başrol oyuncularından bazıları.

Ehrenreich ise Solo A Star Wars Story‘de Millenium Falcon kaptanı ve Rebel Alliance lideri Han Solo rolüyle tanınmaktadır. Krumholtz, başarılı CBS gizemli dizisi Numbers‘da rol aldı ve popüler kültür takipçileri tarafından aşk olayları dolayısıyla sıklıkla hatırlanıyor. Film çekimleri, bu ay New Mexico’da başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.