Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Opera Max’e Rakip Çıktı: Samsung Max

Samsung, Opera Max'e alternatif olarak geliştirdiği Samsung Max uygulamasını yayına aldı.

Masaüstü ve mobil cihazlar için tarayıcı geliştiren Opera’nın ücretsiz olarak piyasaya sürdüğü Opera Max uygulaması, bugüne dek Samsung’un Galaxy serisi birçok modelinde varsayılan olarak yüklü geliyordu. Hem veri tasarrufu sağlayan, hem de VPN hizmeti olarak kullanılabilen uygulama geçtiğimiz yıl marketten kaldırılmıştı. Şimdilerdeyse Samsung, bu uygulamayı kendi bünyesinde geliştirerek Play Store’da yayınlamış bulunuyor.

Opera Maxe Rakip Çıktı Samsung

Samsung Max uygulamasının sunduğu iki kolaylık var. Birincisi, veri tasarrufu modu. Bu modu aktifleştirdiğiniz zaman uygulama web sayfalarını ve multimedya içerikleri (fotoğraflar, videolar, müzikler) sıkıştırmaya başlıyor. Hem uygulamalar, hem de web tarayıcısı üzerindeki bu tür öğelerin sıkıştırılması kullanıcılara daha az veri harcama imkânı sağlıyor.

Hangi uygulamanın ne kadar veri harcadığını görün

Uygulamaların veri kullanımını da takip edip detaylı analizler hazırlayan Samsung Max, arka planda size haber vermeden veri trafiğine yol açan uygulamaları fark etmenizi de mümkün kılıyor. Bu da özellikle internet paketi kısıtlı akıllı telefon kullanıcıları için ideal bir özellik. 

Güvenlik modu da var

Keza Samsung Max uygulaması üzerinden aktifleştirebileceğiniz bir diğer özellik de güvenlik modu. Halka açık WiFi ağlarına bağlandığınızda tüm veri trafiğini VPN üzerinden şifreleyen ve anonim olarak internette gezinmenizi sağlayan bu özellik, gizlilik takıntısı olanlara hitap ediyor.

Yeni çıkacak olan Galaxy A ve Galaxy J serisi telefonlarda yüklü gelecek olan uygulamayı diğer telefonlar da Play Store‘dan ücretsiz indirebiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.