Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Onimusha Warlords Remaster PC’ye 15 Ocak’ta Gelecek

PS2 klasiği Onimusha bir kez daha karşımızda.

Capcom bugün yaptığı duyuruyla Onimusha: Warlords’un remaster sürümünün PC ve konsollara çıkış yapacağını açıkladı. Orijinal olarak 2001 yılında çıkış yapan Onimusha: Warlords’da aksiyon ile sinematik bir hikaye deneyimi bir araya geliyordu. Oyun çıktığı dönemde büyük başarı yakalamıştı ve dünya çapında 2 milyondan fazla satış yapmıştı.

onimusha warlords remaster pcye 15 ocakta gelecek 1

Onimusha: Warlords’da güncellenmiş özelliklerin yanı sıra yüksek çözünürlüklü grafikler, geniş ekran görüntü desteği, analog stick desteği, Easy Mode seçeneği ve yeni bir müzik albümü yer alacak.

Onimusha: Warlords’da bir samuray olan Samanosuke Akechi ile ninja olan Kaede’nin hikayesini takip edeceğiz. Görevimiz Prenses Yuki’yi gizemli iblisler lejyonundan kurtarmak olacak ve bu yolculuk sırasında Inabayama Kalesi’ne seyahat ederek karşımıza çıkan şeytani lord Nobunaga Oda ile karşı karşıya geleceğiz. Oyunda kılıç tabanlı dövüşlerin yanı sıra sihirli Oni Gauntlet ve bulmaca çözme mekanikleri de olacak.

Elbette doğal olarak bu remaster sürüm ile orijinal PS2 sürümü arasında çok ciddi görsel farklar beklemeyin. Kaplamalar hala epey bulanık gözüküyor ve temelinde bu geliştirilmiş bir sürüm olsa da, SEGA’nın Shenmue 1 ve Shenmue 2’de uyguladığı tekniklere benziyor.

İyi seyirler!

Onimusha: Warlords - Announcement Trailer (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Steam)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.