Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition Duyuruldu

Ülkemizde de akıllı telefon modellerini gördüğümüz OnePlus markası tasarımı ile dikkat çeken yeni Nord 2 modelini duyurdu.

Çin merkezli teknoloji şirketi OnePlus yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam ediyor. Şirket OnePlus Nord modelinin yerini alan OnePlus Nord 2 ailesine yeni bir model daha ekledi.

Geçtiğimiz haftalarda bazı sızıntılarda kendini gösteren OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition modeli resmi olarak tanıtıldı. Modelin tasarımının dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. 

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition Özellikleri

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition modeli özünde OnePlus Nord 2 modeli ile aynı özelliklere sahip. OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition farklı olarak sadece 12 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneğine sahip. Avrupa’da 530 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulan akıllı telefon modelinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor. 

Milyonlarca oyuncunun bir dönem severek oynadığı ve günümüzde de azımsanmayacak bir hayran kitlesi bulunan Pac-Man oyununa dair bazı tasarımsal değişiklikler Pac-Man Edition modelinde yer alıyor. Akıllı telefon ayrıca Pac-Man teması ile birlikte geliyor. 

oneplus nord 2 pac man edition duyuruldu 3

Telefonu satın alacak kişilerin Pac-Man hayranı olduğunu düşündüğümüzde telefon elbette ki önceden yüklenmiş bir Pac-Man oyununa sahip. Telefonda ayrıca bazı özel animasyonlar ve ses efektleri de bulunuyor. Pac-Man Edition modeli arkasında parlayan ve farklı bir deseni ortaya çıkartan bir kapak tasarımı ile geliyor. Son olarak akıllı telefon ayrıca Pac-Man temalı bir kılıf ile kutusundan çıkıyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.