Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus 8T Yeniden Ortaya Çıktı

Eylül ayında tanıtılması beklenen OnePlus 8T modeli Hindistan’da onaylandı.

Çin merkezli teknoloji şirketi olan OnePlus’ın yeni akıllı telefonu olacak olan OnePlus 8T ailesi aldığı yeni sertifika ile birlikte yeniden ortaya çıktı. İşte OnePlus 8T modeline dair sertifikanın detayları.

oneplus 8t yeniden ortaya cikti 2

Geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemi ailesi olan OnePlus 8 modellerini duyuran Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, yeni akıllı telefon modelleri üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. OnePlus bu çalışmalar neticesinde yeni akıllı telefon modelleri olacak olan OnePlus 8T ve OnePlus 8T Pro modellerini kısa süre içerisinde duyuracak. OnePlus’ın yeni akıllı telefonlarına dair kullanma klasları geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

OnePlus’un yeni akıllı telefon modellerinden olacak olan OnePlus 8T modeli Hindistan Standartlar Bürosu tarafından onaylandı. Listeleme ile birlikte OnePlus 8T modelinin önemli özellikleri de gün yüzüne çıkmış oldu.

OnePlus 8T Neler Sunuyor?

OnePlus’ın “Kebab” kod adına sahip olan yeni akıllı telefonu OnePlus 8T modeli “KB2001” model numarasına sahip. Temmuz ayında aynı kod adı ile Geekbench performans testinde ortaya çıkan yeni akıllı telefon modelinin aldığı bu sertifika ile birlikte sona geldiği görülüyor.

Geekbench testine göre OnePlus 8T modeli 8 GB RAM ile desteklenecek olan model kutusundan Android 11 işletim sistemi ile birlikte çıkacak. Qualcomm’un son işlemcisi olan Snapdragon 865+ işlemcisi yerine Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak.

OnePlus 8T modeli ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir AMOLED ekran paneli ile birlikte gelecek. Telefonunu ayrıca gelişmiş hızlı şarj teknolojisi ile birlikte geleceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.