Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus 6, 25 Nisan’da Çıkabilir

Merakla beklenen OnePlus 6'nın çıkış tarihi 25 Nisan olabilir mi?

OnePlus 5T modelinin satışa çıktığı günden beri OnePlus 6‘ya dair dedikodu, iddia ve söylenti kaynaklı haberlerin ardı arkası kesilmiyor! iPhone X’te olduğu gibi çentikli bir ekrana ev sahipliği yapacağı doğrulanmış olan cihaz, bu yönüyle birçok OnePlus hayranını hayal kırıklığına uğratmış durumda. Üstelik OnePlus 6’nın başka hiçbir özelliği bugüne dek resmî ağızlarca doğrulanmış değil. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bir görsel, yeni amiral gemisi katili modelinin çok yakında tanıtılacağına işaret etti. Buna göre yalnızca 2 hafta kadar sonra, takvim yaprakları 25 Nisan’ı gösterdiğinde OnePlus 6 kamuoyuna tanıtılacak.

OnePlus 6 25 Nisanda Çıkabilir

Yukarıda yer alan posteri çok fazla gerçekçi bulmuyor olabilirsiniz, bu gayet normal. Ancak 25 Nisan tarihinin doğru olup olmadığına karar verebilmek için bazı olguları masaya yatırmakta da fayda var.

OnePlus, marka stratejisi olarak yeni ürünlerini tanıtırken hep belli bir programı takip ediyor. Örnek vermek gerekirse OnePlus 2 ve OnePlus 3 modelleri Haziran ayında görücüye çıkmıştı. OnePlus 3T Kasım’da, OnePlus 5 Haziran’da ve 5T ise Kasım’da tanıtılmıştı. Piyasaya çıkan ilk modeli hariç tutarsak asıl amiral gemisi katili OnePlus One modeli ise 2014 yılında Nisan ayında beğenilere sunulmuştu.

Hal böyle olunca yeni nesil OnePlus 6’nın da Nisan ayı içerisinde tanıtılacağına dair beklentiler kuvvet buluyor. Ancak her zaman içini temkinli yaklaşmakta fayda var. Kim bilir, belki de ilerleyen günlerde OnePlus 6’ya dair daha detaylı bilgiye ulaşabiliriz bile.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.