Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus 5T’den Kötü Haber Geldi!

OnePlus 5T'de kablosuz şarj özelliği bulunmayacakmış. Şirket bu sabah yaptığı açıklama ile kablosuz şarj özelliğinin cihazda yer alamadığını belirtti.

Uzun bir süredir sürekli dedikodular ile gündeme gelen OnePlus 5T için bugün resmi bir açıklama yapıldı. Yeni açıklamaya göre yeni akıllı telefon da kablosuz şarj özelliği bulunmayacaktır.

OnePlus 5T’den Kötü Haber Geldi 2

Son yıllarda akıllı telefonlar oldukça büyük bir ilerleme kaydetti. Samsung, Apple, Sony gibi ünlü firmaların yeni amiral gemileri üst düzey yeteneklerin yanı sıra kaliteli donanımlarla da adlarından söz ettirir oldular. Son zamanlarda akıllı telefonlar için iyiden iyiye yaygınlaşan kablosuz şarj özelliği artık standart bir özellik olmaya başladı. Günümüzde birçok amiral gemisinde bulunan kablosuz şarj özelliği ne yazık ki OnePlus 5T’de bulunmayacak.

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan OnePlus 5T içinde geleceği ön görülen kablosuz şarj özelliği, bugün yapılan resmi bir açıklama ile OnePlus 5T’de bulunmayacağını öğrenmiş olduk. Merakla beklenen OnePlus 5T modeli üstün özelliklere sahip olarak karşımıza çıkması beklenirken cihaz OnePlus 5 modelinin biraz iyileştirilmiş hali olarak piyasaya sürülecek. Hatta yeni cihazın donanımları da eski modeli ile tamamen aynı olacakmış.

OnePlus 5T’den Kötü Haber Geldi 1

OnePlus’ın CEO’su Pete Lau yaptığı açıklama da, “Kablosuz şarj özelliğinin günümüzdeki haline baktığımızda, OnePlus’ta yer alan Dash Charge özelliğinin çok daha efektif olduğunu görüyoruz. Ayrıca kablosuz şarjı kullanırken akıllı telefonunuzu elinize alıp bir şeyler yapmanız da mümkün değil. Bu yüzden doğru zaman geldiğinde OnePlus olarak kablosuz şarj özelliğini akıllı telefonlarımıza dahil edeceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.