Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus 5T Çift Kamera İle Geliyor!

OnePlus 5T'nin özellikleri gün yüzüne çıktı. OnePlus 5T, Android Oreo ile birlikte çıkış yapacak.

Akıllı telefon dünyasında ki rekabet gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Samsung, Apple, Huawei gibi dünya devlerinin yeni amiral gemileri piyasada ki yerlerini aldı. Ama yeni akıllı telefonlar üretilmeye devam ediyor.

OnePlus 5T 2

OnePlus5’in stoklarda tükenmesiyle birlikte OnePlus 5T iddiaları uzun bir süredir ortaya atılıyordu. Yaklaşık 2 gün önce yaptığımız bir haberde OnePlus 5T’nin görsellerinin internete sızdırıldığını sizlerle paylaşmıştık. Gün geçtikçe OnePlus’ın yeni amiral gemisi hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bugün ki haberimiz de OnePlus 5T’nin özelliklerini sizlerle paylaşacağız.

OnePlus 5T’nin özelliklerinden bahsedecek olursak, göze çarpan ilk detay kuşkusuz kamera oluyor. Yeni amiral gemisinde çift arka kamera kullanılmış. Ayrıca yeni model de 20 MP + 20 MP çift kamera yer alıyor. 18:9 ekran oranına sahip olan telefon 2160×1080 çözünürlüğe sahip olarak karşımıza çıkacak. Yeni amiral gemisi Android Oreo ile birlikte piyasaya çıkacak. Telefonda 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

OnePlus 5T 3

OnePlus 5T işlemci olarak Snapdragon 835 ve Adreno 540 GPU’ya sahip olacak. Cihaz depolama seçeneklerine göre 550 – 650 dolar arasında satışlara başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.