Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus 5 Snapdragon 835 İle Geliyor

Fiyat performans ürünü olmasını beklediğimiz OnePlus 5'in

Hakkında çeşitli söylentilerin yayıldığı ve spekülasyonların yapıldığı OnePlus 5′in kısa süre sonra resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Fiyat performans ürünü olacağı düşünülen cihazın parmak izi okuyucusu ve Snapdragon 835 işlemcisi bulunduracağı hakkında çeşitli dedikodular daha önce yayılmıştı. Kısa süre önce OnePlus’ın CEO’su ve kurucusu olan Liu Zuotu’nun paylaşımları söylentilere noktayı koydu. Cihazda hem parmak izi okuyucu hem de güçlü Snapdragon 835 işlemci bulunacak.

oneplus

Son yıllarda piyasaya çıkan mobil cihazların hemen hemen hepsinde parmak izi okuyucu bir güvenlik yöntemi olarak yer alıyor. Mobil teknolojinin gelişmesi ile birlikte neredeyse standart halini alan özelliklerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Telefonların ön panelinde ya da arka yüzünde yer aldığı gibi, sağ ya da sol yanlarına yerleştirilen özel tuşlarda da bulunabiliyor.

Çok büyük ihtimalle ön yüzünde bir parmak izi okuyucu bulunacağını tahmin ettiğimiz OnePlus 5’in gerçekten de düşünülen tasarımla piyasaya çıkacağı Zuotu’nun sosyal medya üzerinden verdiği bir cevapla kesinleşmiş oldu. Cihazın Snapdragon 835 işlemcisine de sahip olacağı CEO tarafından yapılan açıklamalarda kesinlik kazanmış oldu.

Ulaşılabilir bir fiyat aralığında piyasaya sunulacağını tahmin ettiğimiz OnePlus 5’in mevcut en güçlü işlemcilerden birini kullanacak oluşu, fiyat performansı oranını bir hayli etkileyecektir. Cihazın detaylı teknik bilgisinin kısa süre içinde resmi olarak paylaşılması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.