Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

One Piece World Seeker 2018’de Geliyor

Yeni One Piece oyunu resmiyet kazanırken, hem PC, hem de konsollar için çıkacak.

Daha önce proje olarak geçen One Piece oyunu resmi olarak duyurulurken, ismi One Piece World Seeker olacak ve oyun PlayStation 4’ün yanı sıra 2018 yılında PC platformuna da gelecek.

One piece world seeker 2018 geliyor 1

Bir süre önce oyun yapımcı firma tarafından Temmuz ayında Bandai Namco tarafından ‘Project Dawn’ olarak lanse edilmişti. Tabii kısa süre sonra bunun bir One Piece oyunu olduğu açıklanmıştı fakat şimdi de yapıma dair yeni ayrıntılara sahibiz.

Önceki One Piece oyun uyarlamalarına göre One Piece World Seeker biraz daha farklı olacak ve keşfedilecek dünyanın büyüklüğü genişletilecek. Açık dünya tarzındaki yapımda serinin ikon karakteri Luffy’i kontrol edeceğiz ve kendisini zaten anime-manga serilerinden hayranlar tanıyacaktır. Luffy ile ekibiyle One Piece World Seeker’da geniş bir dünyayı keşfedebilecek, kalelere, şehirlere, sahillere ve çok daha farklı mekanlara gidip aksiyona girebileceksiniz.

Oyun 2018 yılına kadar çıkmayacak ve henüz bir miktar daha geliştirilmesi gerekiyor. Her ne kadar resmi web sitesinde PlayStation 4 için listelense de, firmannı yayınladığı basın bülteninde One Piece World Seeker’ın Xbox One ile PC için de çıkacağı doğrulandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.