Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NVIDIA GeForce RTX 3000 Serisi Eylül Ayında Duyurulacak

En son çıkan söylentilere göre NVIDIA yeni nesil ekran kartı olan RTX 3000 serisini 9 Eylül 2020 tarihinde duyuracak.

NVIDIA‘nın, popüler donanım web sitesi ve YouTube kanalı Gamers Nexus, yaptığı duyuruda yeni nesil NVIDIA GeForce RTX 3000 serisi ekran kartlarının 9 Eylül 2020 tarihinde resmi olarak duyurulacağını söyledi.

NVIDIA GeForce RTX 3000 Serisi Eylül Ayında Duyurulacak 1

Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle birlikte Nvidia ve AMD’nin yepyeni donanımlarını da görmeyi umuyoruz. İki teknoloji devinin yeni ekran kartları epey bir süredir çalışmalarda ve öyle görünüyor ki önümüzdeki ay sonunda yeni ürünleri göreceğiz. Daha önceki söylentiler, AMD’nin bir kaç hafta önceden kendi GPU serisini tanıtacağı ve daha sonra NVIDIA daha sonra kendi GPU’larını açıklayacağı söyleniyordu. Ancak NVIDIA’nın AMD’den önce yeni nesil RTX 3000 serisi ekran kartlarını duyuracağı anlaşılıyor.

Popüler bir teknoloji web sitesi ve YouTube kanalı olan Gamers Nexus’a göre Nvidia, GeForce 3000 Serisini 9 Eylül 2020’de tanıtacak. Şu anda NVIDIA’nın bu söylenti doğrultusunda mı yoksa daha sonra mı yeni nesil ekran kartlarını duyuracağını bilmiyoruz.

Gamers Nexus resmi web sitesindeki haber makalesinde “RTX 3000, GamersNexus ile yapılan yönetim kurulu ortağı tartışmalarına göre 9 Eylül’de duyurulmalıdır” yazıyor. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.