Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NVIDIA GeForce Now Güç Kaybetmeye Devam Ediyor

GeForce Now önemli oyun stüdyolarını kaybetmeye devam ediyor.

Ekran kartı üreticisi NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun servisi GeForce Not güç kaybetmeye devam ediyor. NVIDIA GeForce Now servisinden 2K Games oyunları kaldırıldı. 

nvidia geforce now guc kaybetmeye devam ediyor 2

Bulut tabanlı oyun akış servisi GeForce Now servisi rakibi olan Google Stadia servisinden farklı bir işleyiş modeli ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Kullanıcıların sahibi oldukları oyunları Google Stadia servisinde olduğu gibi yeniden satın almalarının gerek olmadığı GeForce Now servisinde ücretli ve ücretsiz üyelik paketi bulunuyor. 

Oyuncuların Google Stadia servisinden daha çok ilgi gösterdikleri GeForce Now servisinin popülerliği her geçen gün artmaya devam etse de oyun geliştiricilerinin daha fazla oyun satma isteyişi servisin sonunu getirebilir. GeForce Now servisi betadan çıktığından beri servisten Activision Blizzard ve Bethesda ayrılmıştı. Servisten ayrılanlar arasında yeni bir isim daha katıldı. NVIDIA forumunda bir yetkili yaptığı paylaşımda NVIDIA GeForce Now servisinde artık 2K Games’in oyunlarının kaldırılacağını açıkladı. GeForce Now servisinde yer alan 2K Games oyunları arasında Borderlands, Bioshock, XCOM ve Civilization gibi oyunlar yer alıyordu. 

NVIDIA forumunda açıklama yapan yetkili oyunların platformdan neden çekildiğini şimdilik belirtmedi. Kaldırılma ifadesinde “yayıncının isteği üzerine” ibaresi dikkat çekti. NVIDIA açıklamasında ayrıca 2K Games ile çalışmaya devam etmek için çabaladıklarını belirtti. 

Google Stadia servisine göre daha popüler olan GeForce Now servisi önemli geliştiricileri kaybetmeye devam ederken servisin bu kayıplara nasıl dur diyeceği ise merak konusu. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.