Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NVIDIA GeForce 417.01 WHQL Sürücüleri Yayınlandı

Darksiders 3 için optimize edilen NVIDIA sürücüleri çıktı.

Bugün Nvidia tarafından ekran kartları için yeni sürücüler yayınlandı. Güncelleme notlarına göre NVIDIA GeForce 417.01 WHQL sürücüsü henüz çıkış yapan Darksiders 3’e özel olarak yayınlandı ve optimize edildi. Dolayısıyla bu oyunda optimum düzeyde performans sağlayacak.

nvidia geforce 417 01 whql suruculeri yayinlandi 1

Buna rağmen Darksiders 3’ü 4K çözünürlükte RTX 2080 Ti ekran kartıyla tekrar test etme fırsatı yakaladık. Yeni NVIDIA GeForce 417.01 WHQL sürücüsünün pek fark yaratmadığını gözlemledik ve performans aynı kaldı. Hala 45-55fps’ye düşüşler yaşanırken, gölgeleri Epic’ten High’a düşürdüğümüzde ise performansın arttığını gördük. Yine de zaman zaman hala 60fps’nin altına düşüşler oluyor.

Diğer yandan bu sürücü oyuncuların 4K monitörlerde 30Hz’dan daha yüksek yenileme hızları kullanabilmesini sağlıyor, Frame Rate Limiter 2 düzeltiliyor ve bazı G-sync problemleri ortadan kalkıyor.

NVIDIA GeForce 417.01 WHQL ile birlikte aynı zamanda Valve’in yeni oyunu Artifact’a da SLI profili eklendi. Nview, HD Audio Driver, Nvidia PhysX, GeForce Experience ve CUDA’da yazılım güncellemeleri oldu.

Denemek isteyenler ya da THQ’nun yeni oyunu Darksiders 3’ü oynayacak olanlar NVIDIA GeForce 417.01 WHQL sürücülerini buradan indirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.