Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Note 20 Ailesinin İşlemcisi Kesinleşti

Samsung'un yeni amiral gemi modelleri olacak olan Note 20 ailesi eleştirilen bir işlemci olan Samsung Exynos 990 işlemcisinden güç alacak.

Samsung’un gelecek ay duyurusunu gerçekleştireceği Samsung Galaxy Note 20 ailesinin detayları ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy Note 20 ailesine güç verecek işlemci.

note 20 ailesinin islemcisi kesinlesti 2

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un 5 Ağustos 2020 tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurmaya hazırlandığı yeni Note 20 ailesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Samsung’un kamera özellikleri ile dikkat çekecek olan yeni Note 20 ailesinin, Kuzey Amerika’da Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemcisinden güç alacağı iddia ediliyor. Geri kalan bölgelerde ise Note 20 ailesinin Samsung Exynos 990 işlemcisinden güç alması bekleniyordu.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe, Note 20 ailesinin işlemcilerini açıkladı. Twitter üzerinden paylaşımlarına devam eden Ice Universe, Samsung’un eleştirlen işlemcisi olan Samsung Exynos 990 işlemcisinin Note 20 ailesinde kullanılmaya devam edileceğini açıkladı. Ice Universe, Kuzey Amerika’da satışa sunulacak olan Note 20 modellerinde ise Qualcomm’un geçtiğimiz günlerde duyurduğu Snapdragon 865 Plus işlemcisinin kullanılacağını açıkladı. Yapılan bu açıklama ile birlikte Note 20 ailesinin işlemcileri de kesinleşmiş oldu.

Samsung’un hali hazırda S20 ailesinde kullandığı ve eleştirilerin odağında olan Exynos 990 işlemcilerinin Note 20 ailesinde de kullanılacak olması kullanıcıların tepkisini daha şimdi den çekmiş durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.