Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nokia 8110 4G Desteğiyle Geri Dönüyor!

Nokia, bir döneme damgasını vuran Nokia 8810 modelini yenileyerek piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Nokia’nın tüm marka haklarını satın alan Çinli HMD Global şirketi, 2000’li yılların efsane modelleri arasında yer alan Nokia 8110‘u yenileyerek tekrardan pazara sürmeye hazırlanıyor!

Nokia 8110 4G Desteğiyle Geri Dönüyor 1

İlk kez Nokia tarafından 2008 yılında piyasaya sürülen Nokia 8110 modeli, modern bir akıllı telefonda bulunması gereken tüm özelliklerle donatılarak yeniden mağazalardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Her ne kadar şuan için cihaz halen daha bilinmezliğini koruyor olsa da, yarın gerçekleştirilecek olan Nokia etkinliği kapsamında daha detaylı bilgiye ulaşabilmek mümkün olabilir.

Diğer modellerle beraber tanıtılabilir

Nokia, basın mensuplarına yarın düzenleyeceği özel etkinlik için davetiyeleri bir süre önce göndermişti.

Lansman havasında geçeceği tahmin edilen etkinlikte Nokia 1 Android Go telefonunun yanı sıra Nokia 4, Nokia 7 Plus ve Nokia 9‘un tanıtılması bekleniyor. 4G desteğine sahip yeni Nokia 8110 ve Nokia 3310 modelleri de bu kapsamda görücüye çıkabilir.

YunOS işletim sistemiyle geliyor

Gizchina‘da yer alan habere göre 2018 model Nokia 8110’da 4G LTE desteği mevcut olacak. İşletim sistemi olaraksa Alibaba‘nın özel geliştirdiği YunOS kullanıcıları karşılayacak. Hatırlanacağı üzere Çin’de piyasaya sürülen 4G’li 3310 modelinde de YunOS işletim sistemi kullanılmıştı.

WiFi ve Bluetooth gibi günümüz akıllı telefonlarında standart olarak yer alan temel özellikler de fiyatının 79 € (370 TL civarı) olacağı tahmin edilen Nokia 8110’da yer alabilir.

Mayıs ayından itibaren sarı, siyah ve turkuvaz gibi renk seçenekleriyle beraber birçok pazarda satışa sunulması da muhtemel.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.