Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch’te Büyük İndirim Başladı

Çok uzun zaman sonra Nintendo Switch'e bu denli büyük bir indirim geldi.

Birkaç bireysel oyun dışında açıkçası Nintendo Switch Eshop mağazasına baktığımızda görüyoruz ki , neredeyse hiç bu tip fırsatlar sunulmuyor. Wii U ya da önceki Nintendo konsolları için de bu durum geçerliyken, bu sefer oyuncuların yüzünü güldürecek bir fırsat var.

Nintendo switch buyuk indirim basladi 1

Tatil – yılbaşı sezonu nedeniyle Nintendo böyle bir karar alırken, Switch’in dijital mağazasında pek çok önemli oyuna ciddi ölçekli indirimler geldi. Bunların arasında en çok dikkati ise Overcooked: Special Edition, Shantae: Half Genie Hero, SteamWorld Dig 2, Yono and the Celestial Elephants, The Mummy Demastered ve Party Golf çekiyor. Ayrıca The Jackbox Party Pack 3, Slime-san, Tallowmere, Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas, Tumblestone ve Unbox gibi oyunlar için de indirimler söz konusu.

Switch Eshop’ta bunlara benzer çok fazla teklif sunulurken, aynı zamanda konsola özgü çıkan Mario + Rabbids: Kingdom Battle gibi oyunlarda da fırsatlar var. İndirim teklifleri bugünden itibaren Eshop üzerinde başlarken, 28 Aralık 2017 tarihinde de sona erecek. Ayrıca Switch’in yanı sıra Wii U ve 3DS konsollarında da indirimler mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.