Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch’in Üretimi Artırılıyor

Nintendo'nun bu sene çıkarak oyun konsolu dünyasına yeni bir soluk getiren konsolu Nintendo Switch'in üretim hattına hız verildiği açıklandı. Nintendo, yeni konsolunun talebini karşılamaya yetişemiyor!

Oyun konsolları dünyasının en önemli firmalarından biri olan Nintendo, bu sene piyasaya sürdüğü ve modüler yapısı ile dikkat çeken konsolu Nintendo Switch için gösterilen yoğun talebe resmen yetişemiyor. 3 Mart 2017 tarihinde piyasaya çıkan konsolun üretimi, talebi karşılamaya yetmiyor. Gelecek günlerde Nintendo Switch satışlarının yükselmesini bekleyen firma, üretim hattını hızlandırdığını açıkladı. Konsol ile uyumlu yeni oyunların çoğalmasının, Nintendo kütüphanesinin içine Switch’i de alarak genişlemesinin, sadece Switch’e özel oyunların geliştirilmesinin ve elbette ki tatil zamanının gelmesinin bunda çok büyük etkisi bulunuyor.

nintendo switch

Amazon üzerinden gerçekleşen Nintendo Switch satışlarında son zamanlarda resmen stok sıkıntısı yaşanıyor. Üretim ivmesini artırdığını duyuran Switch, 10 Temmuz tarihinde Amazon stoklarına yeni ürünlerle girecek. Mart ayının başında gerçekleştiridği çıkışından bu yana milyonlarca adet satan konsolun, bu yılın sonuna gelindiğinde 10 milyonluk satış barajını geçmiş olacağı tahmin ediliyor.

Bu durum da farklı platformlar için oyun geliştirmeye odaklanan üçüncü parti firmaları, konsol yelpazelerine Switch’i de katmak durumunda bırakıyor. Gelecek günlerde pek çok büyük oyun geliştirme firmasının Nintendo Switch için özel bölümler oluşturmaya başlayacağını görebiliriz. Bu durumun da konsol satışlarına çok olumlu etki edeceği tahmin ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.