Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch’in Satış Rakamları Playstation 4’ü Solladı

Nintendo Switch'in satış rakamları, bütün konsolları geride bırakacak seviyede.

Nintendo, yeni konsolları Switch ile oyun severlerin neredeyse tamamının ilgisini çekmeyi başardı. Konsol hem çok güzel bir tasarıma sahip hem de çok fonksiyonel. The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi 2017’ye damgasını vuran kusursuz bir oyunla piyasaya çıkması da cabası. Hal böyle olunca da satış rakamları muhteşem oluyor.

nintendo switch

Nintendo’nun en büyük rakibi olan Sony’nin herkesçe bilinen oyun konsolu Playstation 4, satış listelerinde Switch’in arkasında kaldı. Mart ayı satış rakamlarına bakılırsa, Nintendo Switch 519.504 adet satıldı. Onun arkasından gelen Playstation 4 ise 439.810 adet satılmış.

Switch, oyun konsolları aleminin acımasız koşullarına oldukça iyi uyum sağladığını kanıtlıyor. Artık yeni çıkacak oyunların Nintendo Switch için de geliştirilip geliştirilmeyeceğini konuşuyoruz. Hali hazırda var olan oyunların Switch versiyonlarının peşine düşüyoruz. Nintendo gibi çok köklü ve çok başarılı bir firmanın büyük satış rakamlarına ulaşması oyuncularını oldukça mutlu ediyor.

Elbette bu başarıda oyunların payı hiç de az değil. Hele ki Zelda: Breath of the Wild’ın elde ettiği başarının Nintendo Switch satışlarına büyük etkide bulunmuş olması su götürmez bir gerçek. Yakın zamanda oyun çeşitliliğinin artacağını düşündüğümüz konsolun kütüphanesi hızla genişleyecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.