Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch Pro 2020 Yılında Duyurulabilir

Nintendo Switch Pro modelini bu yıl içerisinde duyurabilir.

Nintendo’nun sevilen el konsolu Nintendo Switch’in güçlü versiyonu Nintendo Switch Pro 2020 yılında duyurulabilir. 

nintendo switch pro 2020 yilinda duyurulabilir 2

Switch ile küllerinden yeniden doğan Nintendo’nun yeni oyun konsolu Nintendo Switch Pro modeli 2020 yılında çıkabilir. Ortaya çıkan haberlere göre Nintendo 2020 yılında yeni güçlü bir Switch modeli üzerinde çalışıyor. Analistlerin raporları ile de doğruluk gösteren bu gelişmeye göre Nintendo Switch Pro modeli önümüzdeki aylarda satışa sunulacak. 

Wall Street Journal yazarı Takashi Mochizuki haberine göre Nintendo Switch serisini canlı tutmak için yeni modeller tanıtmaya hazırlanıyor. Nintendo geçmişte de DS ve 3DS konsollarının pek çok yeni modelini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Geçtiğimiz yıl Switch’in daha büyük bataryaya sahip olan ve daha düşük ekran boyutuna sahip Nintendo Switch Lite modelini satışa sunan Nintendo yeni bir el konsolu üzerinde çalışmaya çoktan başladı. 

Nintendo Switch Pro 4K Desteğine Sahip Olabilir

Kantan Games yöneticisi Dr. Serkan Toto’nun yaptığı açıklamada, 2020 yılında Nintendo Switch Pro modelinin geleceğine dair herhangi bir şüphesinin bulunmadığını belirtirken, yeni modelin 4K görüntü kalitesine sahip daha güçlü özelliklere sahip olacağını açıkladı. Toto’nun bu açıklamasının ardından Piers Harding-Rolls gibi bazı analistler Switch ve Switch Lite modelinin ardından 2020 yılında yeni bir Switch modelinin çıkma şansının çok düşük olduğunu belirtiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.