Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch Lite Tanıtıldı!

Nintendo Switch Lite ortaya çıktı.

Günümüzün en çok satan oyun konsollarından birisi haline gelen Nintendo Switch yeni bir sürümünü duyurdu. Dünyada yüksek ses getiren bu gelişme ile oyunculara Nintendo Switch Lite adında yeni nesil oyun konsolu tanıtıldı.

Nintendo Switch Lite Tanıtıldı 2

Bugün yayınlanan yeni bir video ile Nintendo, Switch oyuncularına avuç içi modda oyun oynayabilme müjdesi verdi. Avuç içi modunda oyun oynamak için tasarlanan Nintendo Switch Lite bugün tanıtıldı. 20 Eylül’de lansmana çıkacak olan Nintendo Switch Lite üç farklı renk seçeneğine sahip olacak. Bu renkler de sarı, gri ve turkuaz olarak duyuruldu. Buna ek olarak Lite konsolu taşımak için bir taşıma çantası ve ekran koruyucusunun da olacağı belirtildi.

Hatırlayacağınız üzere Nintendo amiral gemisini 20 Mart 2017’de piyasaya sürmüştü. Üç farklı oyun moduna sahip olarak karşımıza çıkan ürün, Nintendo Switch yuvasına konsolu yerleştirerek oynanan TV modu, Joy-Con kumandalarını paylaşarak birlikte veya rekabetçi bir şekilde oynanan masaüstü modu ve avuç içi modunu ile oynanabilecek.

Nintendo Switch’e göre daha küçük bir yapıya sahip olacak olan Lite konsol entegre kontrollere de sahip olacak. Yeni cihaz ile oyuncular Switch platformunda yer alan tüm oyunları avuç içi desteği ile oynayabilecekler. Ancak bazı oyunlar da bu konuda bir kısıtlama olduğu da söz konusuymuş.

https://youtu.be/jZOPC6J4fAA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.