Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Night Call 17 Temmuz’da Lansmana Çıkacak!

Night Call nihayet çıkış tarihine kavuştu.

Bilgisayar platformu için geliştirilen ve aylardır Steam’de sergilenen Night Call’un çıkış tarihi nihayet belli oldu. Yaz 2019 olarak bilinen çıkış tarihi dün netleşti. Yapım 17 Temmuz’da Steam üzerinde bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Night Call 17 Temmuz’da Lansmana Çıkacak 2

Monkey Moon ve Black Muffin iş birliği ile geliştirilen Night Call ile gerilim yüklü bir atmosfere dahil olacağız. Paris’in sokaklarında dolaşan bir seri katili konu alacak olan yapımda ölü sayısı her geçen gün artmaya devam ederken polislerde suçluyu bulmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak polislerin suçluyu yakalama çalışmaları pek işe yaramazken, bir taksi şoförü son kurbanı hayattayken gördü.

Oyun içerisinde bir taksi şoförü olarak hayatımızı devam ettirmeye çalışacağız. Gece başlayan ve şafağın ilk saatlerinde sona eren vardiyamız da iki amacımı yer alacak. Oyuncular bu cinayetlerin gizemlerini çözecek ve faturaları ödeyecek kadar para kazanmaya çalışacaklar. Geçimimizi de sağlamaya çalışacağımız oyunda taksimize binen yolcular ile diyalog kuracak ve ipuçları toplayacağız.

Yapacağımız görevler içerisinde dedektif ve taksiciliği aynı anda idare edeceğiz. Doğru ipuçlarını takip ederek şüpheliler hakkında yeni bilgiler açığa çıkartacağız. Muhteşem polisiye suç oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Night Call, 17 Temmuz’da Steam üzerinde lansmana çıkacak.

Night Call trailer - PC Gaming Show 2018

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.