Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nier: Automata İlk DLC’sini Alıyor

Kısa süre önce ipucu verilen DLC'nin geleceği duyuruldu.

Nier: Automata‘nın ilk ücretli DLC’sini alacağı duyuruldu. DLC’nin geliyor olduğuna dair ipuçları kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Oyunda bulunan ama asla açılmayan kapıların ardını merak edenlere atfen ”DLC” cevabını veren yapımcı Yosuke Saito, gerçekleşecek gelişmelerin sinyallerini vermişti.

nier automata

Oyunun yayınlanacak ilk DLC paketinde, eski Nier’den hatırlayacağınız karizmatik kostümler ve karakter görünümleri de yer alacak. Ardında ne olduğunu bilemediğimiz kapalı kapıların ve bu kapıların önünde duran ancak kısa süre içinde kendini havaya uçuran robotların sırrı da yine aynı paket ile çözülecek.

Ayrıca oyunun haritasına yepyeni bir bölüm de eklenecek. Bu bölümde de savaşa devam edebileceksiniz. Önümüzdeki ay, yani 2 Mayıs’ta, 1.500 Japon yeni fiyat ile piyasa çıkacak olan DLC, çok büyük ihtimalle Japonya ile aynı anda dünya çapında yayınlanacak.

Playstation 4 ve Windows PC için geliştirilen Nier: Automata, piyasaya çıktığı ilk günden beri büyük bir başarı elde etmiş ve yüksek puanlı değerlendirmeleri bir bir toplamıştı. İçinde bulunduğumuz yılın en önemli yapımlarından olan oyun, uzun bir süre daha destek almaya devam edecek. Mayıs ayında yayınlanacak DLC hakkında paylaşılan görsellere aşağıda erişebilirsiniz. DLC’nin oynanış videosuna da en alttaki ekranda ulaşabilirsiniz.

nier 1

nier 2

nier 3

nier 4

nier 5

nier 6

nier 7

nier 8

nier 9

NieR: Automata - 3C3C1D119440927 DLC Gameplay

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.