Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World, Mini Harita Modu Kullanan Oyuncuları Cezalandırmayacak

Mini haritanın keşif dürtüsünü tehlikeye atacağı inancına rağmen, New World geliştiricileri mini harita modlarını kullananları cezalandırmayacak.

New World geliştirici ekibi, kısa süre önce ve kapsamlı bir blog gönderisinde oyun içi sorunları ele aldı ve mini harita modları etrafındaki sohbeti ele almaya ayrılmış bir bölüm vardı. Amazon Games’in fantezi MMORPG oyununu bozan sorunların listesi lansmanından bu yana, istismar edilebilir hatalardan sunucu sorunlarına ve ötesine kadar büyümeye devam etti.

Oyun, eylül ayı sonlarında Steam’de 913.000 en yüksek oyuncu sayısına ulaşmış olsa da, ekim ve kasım aylarını kapsayan dört haftalık bir süre boyunca New World oyuncu sayısı yaklaşık 700.000 azaldı. Kayıp herhangi bir özel nedene bağlanamaz.

Ne yazık ki New World ve geliştiricileri için oyuncular, çeşitli oyun içi kaygılara yönelik hayal kırıklıklarını gidermek için sosyal medya platformlarını kullandı. Bu olumsuz algının bir kısmı, oyunun eksik özelliklerine yönelik; Bunlardan biri, oyunculara sürükleyici dünyada rehberlik etmeye yardımcı olacak bir mini harita.

New World

New World’de Mini Harita Yasak mı?

New World blog gönderisinde, geliştiriciler mini harita konusuna değindi. Açıklama, mini harita eklemenin imkansız olduğunu açıkça belirtmese de, böyle bir özelliğin uygulanma şansının çok zayıf olduğunu vurguladı. Açıklamada ayrıca pusula tamircisinin yalnızca navigasyon ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda keşif ve savaşı da beslediği belirtildi.

Geliştirici ekip, bir mini haritanın kullanılmasının keşfetmenin tehlikeye atılabileceğine inansa da New World ekibi, oyuncuları üçüncü taraf mini harita modlarını uyguladıkları için cezalandırmayacaklarını belirtti; Yani, bu tür modlar belirli bir setle çelişmediği sürece kurallara uygun.

Oyuna bir mini harita eklemek için bu parametrelere dayanarak, bu tür modların avantajlı bir yükseltmeden ziyade oyunun pusula özelliğine bir alternatif olacak. Haber, geliştiricilerin gelecekte bu yararlı özelliği içermesini umut eden oyuncuları memnun etmeyecek ancak geliştirici ekip, şu anda ilgilenmeleri gerektiği başka sorunlar olduğunu açıklarken haklıydı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.