Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix, Yıldızlarla Dolu Yeni Filmi Red Notice’ın Fragmanını Yayınlandı

Başrollerinde Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın yer aldığı Netflix filmi Red Notice'ın tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Dijital yayın platformu Netflix, 2021 yılının en merak edilen filmlerinden Red Notice fragmanını yayınladı. Rawson Marshall Thurber tarafından yazılan ve yönetilen film, Hollywood’un en sevilen isimlerinden Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds‘ı bir araya getiriyor.

Johnson ve Reynolds, filmde sırasıyla John Hartley ve Nolan Booth karakterlerini canlandırıyor. DC evreninin Wonder Woman’ı Gadot’u ise dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop rolünde izleyeceğiz.

Red Notice Konusu Ne?

Netflix filmi Red Notice fragmani

Interpol tarafından yayınlanan bir Kırmızı Bülten, dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için küresel bir uyarıdır. Arama yapmak için izin çıktığında, davayla FBI’ın en iyi profil uzmanı John Hartley ilgilenir.

Bu arayışı onu, dünyanın en iyi sanat hırsızı Nolan Booth ile dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop’u yakalamak için ortak olmaya zorladığı cesur bir soygunun içerisine sürükler. Olaylar silsilesi bu üçlüyü dünyanın dört bir yanındaki tenha bir hapishaneye, dans pistine, ormana ve hepsinden en kötüsü, sürekli birbirlerinin çalıştıkları şirketlere götürür.

Red Notice fragmanı

Johnson ile Skyscraper filminde beraber çalışan Rawson Marshall Thurber Red Notice’ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstleniyor. Bu arada filmin yapımcılarından birinin de Johnson olduğunu belirtelim. Aksiyon türündeki Red Notice, 12 Kasım 2021 tarihinde Netflix‘te yayınlanacak.

Netflix’in 2021 yılının geri kalanında yayınlanacağı filmlere buradan ulaşabilirsiniz. İlgilenen okuyucularımız için 2021’den 2023’e kadar vizyona girecek olan Marvel filmlerini de şuraya bırakalım.

Red Notice Fragmanı:

RED NOTICE | Resmi Tanıtım Fragmanı | Netflix

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.