Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix Karışık Oynatma Özelliğini Test Ediyor

Netflix karışık oynatma özelliğini kullanıcılarına sunmaya başladı. 

İnternet televizyonu Netflix yeni bir özellik olan karışık oynatma özelliğini test etmeye başladı. 

netflix karisik oynatma ozelligini test ediyor 2

Dünyanın en büyük video platformlarından birisi olan Netflix, bünyesinde çok fazla sayıda içeriği barındırıyor. Netflix’in geniş kütüphanesinde bazen izlenecek güzel şeyler bulmak zor olabiliyor. Kullanıcılar Netflix kütüphanesine, bazen içerik ararken ciddi zaman kaybedebiliyor. 

Netflix bu sorunu çözmek adına, kullanıcılar için yeni bir özelliği test etmeye başladı. Netflix’in test ettiği özelliği ise karışık oynatma özelliği. Müzik tarafında alışkın olduğumuz bu özellik Netflix üzerinden bir buton ile rastgele bir içeriğin açılmasını sağlıyor. Kullanıcıların doğrudan profilleri üzerinden erişebildikleri bu buton ile kullanıcıların keşif sürecine katkı sağlanmak isteniyor. Netflix’in bu özelliğini sevenlerin olacağı kadar sevmeyenlerin de olacağını söyleyebiliriz. Şimdilik bazı kullanıcılar tarafından kullanılabilen özelliğin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor. 

Netflix Yeni Özellikler Ekliyor

Netflix’in Android uygulamasına kısa süre eklenen bir özellik ile birlikte kullanıcılara oynatılan içeriğin hızını değiştirme özelliği eklendi. Kullanıcılar oynatılan içeriği “0.5x, 0.75x, 1x, 1.25x, ve 1.5x” hızlarında oynatabilecek. Netflix’in şimdilik Android kullanıcıları için sunduğu bu özelliğin ilerleyen günlerde tüm platformlardaki kullanıcılarına sunulması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.