Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix Dün ABD’nin Birçok Yerinde Çöktü

Netflix çökmeler ile gündeme geldi.

Evlere kapanan halk internette zaman geçirmeye devam ederken alınan önlemlerin ne kadar yetersiz kaldığı da gündeme gelmeye devam ediyor. Corona Virüsü sonrası insanların interneti kullanma oranları hızla artarken Netflix’in ABD’nin çeşitli bölgelerinde yetersiz kaldığı ortaya çıktı.

Netflix Dün ABD’nin Birçok Yerinde Çöktü 2

Haftanın başında yaptığımız haberler de Netflix’in video kalitesini düşüreceğinden ve internet bandındaki trafiği azaltmak için bu kararı aldığından söz etmiştik. Özellikle Avrupa’da uygulanan bu karar dün ne kadar yerinde olduğunu gösterdi. Gelen bilgilere göre Netflix dün ABD’de çökmeler ile gündeme gelmiş.

Windowscentral’in haberi ile edindiğimiz gelişmelere göre dün gece saatlerinde ABD’nin çeşitli yerlerinde Netflix kesintileri yaşanmış. Kullanıcılar Netflix’e giriş yapmak istediklerinde ‘HTP-500’ hatası ile karşılaşmışlar. Sunucu sorunları ile karşılaştıkları anlaşılan kullanıcılar bu durumu Netflix’in yardım portalında paylaşmışlar.

Konuyla ilgili Netflix sorunu çözme çalışmalarının başladığını belirtmiş.

Kullanıcı cihazlarının Netflix hizmetine erişmesini engelleyen ağ bağlantısı sorunları şuanda devam ediyor mu bilinmez. Ancak geçtiğimiz günlerde Netflix’in almış olduğu kararın tam yerinde olduğu dikkat çekiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.