Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Need For Speed: Underground Bu Mod’la Harika Görünüyor

Need for Speed: Underground için yapılmış olan mod ile sanki bambaşka bir oyun oynuyormuş gibi hissedeceksiniz.

Stre1itzia adlı modder, oyunun mevcut Need for Speed: ​​Underground Redux versiyonuna yeni ışın izleme gölgelendiricileri ekledi ve sonuçlar kesinlikle çok göz alıcı derece iyi.

Need For Speed Underground Bu Modla Harika Görünüyor

Need for Speed: Underground çıktığından bu yana 17 yıl geçti. Bu güne kadar, Underground hala tüm zamanların en ikonik yarış oyunlarından biri ve oyuncular yıllardır oyunun uygun bir şekilde yeniden yapılması için özlem duyuyorlar.

Ne yazık ki, EA Games oyuncuların bu isteklerini havada bıraktı. Bunun yerine Need for Speed’in devam oyunlarını çıkarmaya devam etti fakat Underground ve Underground 2 gibi oyunların etkisini asla alamadı. Oyuncular en sevdikleri unvanın yeniden hazırlanmasını beklerken, PC modelleyicileri oyunun kendi görsel olarak geliştirilmiş sürümleri üzerinde çalışıyorlar.

2017’de, Need for Speed ​​Underground Redux adlı oyunun tam bir grafik revizyonu geldi ve daha keskin dokular, daha iyi aydınlatma ve diğer geliştirmeler sağlandı. Ancak, Redux sürümü için en son mod gerçekten çarpıcı bir dönüşüm getiriyor. YouTuber Stre1itzia “Redux Reshade” mod’u için yeni bir güncelleme getiriyor. Bu yeni sürümde ışın izleme de dahil olmak üzere yeni gölgelendiriciler ekliyor.

2020 yılında 17 yıllık bir oyunu oynamak size donuk gelebilir ancak, PC’nin avantajı işte tam da burada belli oluyor. Yapılan mod’lar ile oyun en azından görsel olarak tamamen farklı bir oyun haline geliyor. Aşağıdaki video’dan mod ile oyunun nasıl göründüğüne bakabilirsiniz.

🔥 NFSU1 - Redux , but with RT Shaders 🔥

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.