Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K20’nin PlayStation 4 Platformundaki Sorunları Devam Ediyor!

NBA 2K20 hatalar ile boğuşmaya devam ediyor.

6 Eylül’de lansmana çıkan ve günümüzde hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanmaya devam eden NBA 2K20 oyuncuların eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor. Oyun aldığı güncellemeye rağmen bir türlü hatalarından arınamadı.

NBA 2K20’nin PlayStation 4 Platformundaki Sorunları Devam Ediyor 2

Cep yakıcı fiyat etiketine ek olarak oyunculara beraberinde birçok hata sunan NBA 2K20 Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘son derece olumsuz’ olarak değerlendirildi. Farklı oyun modları ile oyuncuları tatmin edemeyen NBA 2K20 geçtiğimiz hafta bir güncelleme almış ve bu güncelleme ile durumu az da olsa toparlamaya çalışmıştı. Oyun güncelleme ile ne yazık ki mevcut hatalarını gideremedi.

Oyunun aldığı son güncelleme özellikle PlayStation 4 platformunda eleştirildi. Yayınlanan güncelleme PS4 platformunda 15 GB dosya boyutu ile lansmana çıkarken, bu güncelleme PS4 platformunda oyunun kare hızının düşmesini düzeltemedi. Yani mevcut olan kare düşme hızı henüz çözüme kavuşturulamamış.

Oyun şuan 1.06 güncellemesi ile oynanırken, mevcut olan hataların tamamı bir türlü giderilemedi. HDR’yi kapatıp kare hızını yükseltmeye çalışan PS4 oyuncuları hala hatalar ile boğuşmaya devam ediyor.

NBA 2K20 bu yıl fiyasko olarak değerlendiriliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.