Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K20 Steam’de Göründü!

NBA 2K20 Steam'de ön siparişlere açıldı.

Basketbol severler tarafından merakla beklenen ve ne zaman çıkış yapacağı belli olmayan NBA 2K20 nihayet Steam’de göründü. Konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacak olan yapım, Steam’de 249.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

NBA 2K20 Steam’de Göründü 2

Günümüzün en gerçekçi basketbol deneyimini sunacak olan NBA 2K20 tek oyunculu ve çok oyunculu modlar ile bizlere eşsiz bir deneyim sunacak. Visual Concepts imzası ile geliştirilen yapım sınıfının en iyi grafik ve oynanış açılarına sahip olacak. Eşsiz oyuncu kontrolü ve özelleştirilmesini içeren yapımda ne yazık ki Türkçe dil desteği yer almayacak.

Dünyaca ünlü lisanslı takımları bünyesinde bulunduracak olan yapım oyuncu profilleri ile adeta bu yıla damga vuracak. Serinin en iyi oyunu olacak karşımıza çıkacak olan NBA 2K20 rekabet dolu maçlar ile oyuncuların beklentisini karşılamaya çalışacak.

Steam üzerinde üç farklı paket halinde ön siparişlere açılan NBA 2K20, 6 Eylül 2019’da lansmana çıkacak. Oyunun standart sürümünü 249.00 TL olurken, Legend Edition paketi ise 399.00 TL olarak satışlara açıldı.

NBA 2K20, 6 Eylül’de tüm platformlarda lansmana çıkacak.

NBA 2K20 - Official Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.