Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K18 Eylül’de Geliyor

Oyunun Legend Edition kapağında Shaq var.

NBA 2K serisinin bu sene çıkacak olan versiyonu NBA 2K18, sonunda duyuruldu. Visual Concepts tarafından geliştirilen oyunun raflardaki yerini alacağı tarih 19 Eylül 2017 olacak. Oyun, Playstation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Legend Edition sürümünün kapağında NBA’in efsanevi basketbolcusu Shaquille O’Neal olacak.

nba 2k18

Oyunun standart edisyonunun kapak tasarımı duyurulmadı ancak Legend Edition’ın kapağında Shaq’ın olacağını biliyoruz. İçerik olarak standart oyundan ne gibi farklılıkları bulunacağı da açıklandı.

Legend Edition ile oyun içinde işinize yarayacak 100.000 sanal paranız, oyunda kullanabileceğiniz Shaq temalı kostüm ve ayakkabılarınız olacak. Ayrıca fiziksel bir hediye olarak düşünülebilecek, sınırlı sayıda üretilmiş Shaq posteri de oyunla birlikte gelecek. Panini kart koleksiyonlarını sevenlerin çok hoşuna gidebilecek beş adet koleksiyon kartı ve çeşitli çıkartmalar da kutuya dahil olacak. Legend Edition’ın fiyatı 99.99 Amerikan doları olarak duyuruldu.

nba2k18 1

Bundan da fazlasını isteyenler oyunun Gold legend Edition sürümünü alabilecek. Fazladan 5 Panini koleksiyon kartı daha elde edebilecekler. Ayrıca oyun içinde işlerine yarayacak 150.000 sanal para ve Shaq forma koleksiyonunun sahibi olacaklar.

Oyun için paylaşılan duyuru videosunu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

NBA 2K18 | Shaq Legend Reveal Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.