Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

N.O.V.A. Legacy Güncellendi!

N.O.V.A. Legacy bugün Android ve İOS platformunda güncellendi.

Oyun dünyasının yakından tanıdığı Gameloft mobil platformlara özel geliştirdiği oyunlar ile de oyunculardan tam puan almaya devam ediyor. Oldukça sağlam projelere imza atan başarılı geliştirici Nova serisi ile yükselmeye devam ediyor.

N.O.V.A. Legacy Güncellendi 2

N.O.V.A serisi ile başarılı aylar geçirmeye devam eden Gameloft serinin N.O.V.A. Legacy isimli oyununu bugün güncelledi. Gerçek zamanlı 8 oyunculu PvP savaşları yapmaya imkan veren oyun milyonlarca hayran kitlesine sahip. Tamamen ücretsiz olarak oynanan Legacy, bünyesinde çok oyunculu ligleri ve takımla ölüm savaşlarına katılma gibi birçok seçeneği oyunculara sunuyor. Grafikleri ile kusursuz olan başarılı oyun, imal edilebilen ve yükseltilebilen muhteşem silahlara sahip.

19 farklı aksiyon dolu seviyeye sahip olan N.O.V.A. Legacy, serinin eleştirmenlerinden tam puan alarak 3B bilim kurgu FPS deneyimini oyunculara sunuyor. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan başarılı oyunda dünyanın birçok yerinden gerçek oyuncular bulunuyor. 4v4 çok oyunculu takım maçları ile oyuncuları ortak bir çatı altında toplayan Gameloft çatışma haritaları ile ne kadar kaliteli bir oyun geliştirdiğini gözler önüne seriyor. Modern Combat tarzında bir oyun olan N.O.V.A. Legacy, çevrim içi ve çevrim dışı olarak oynanabiliyor.

N.O.V.A. Legacy Güncellendi 1

Özellikler

  • 8 oyunculu ölüm maçı
  • 4v4 takım maçı
  • 3B modelleme
  • 19 aksiyon dolu seviye
  • Çok oyunculu ligler
  • Milyonlarca farklı oyuncu
  • Zengin içerik

Dilerseniz N.O.V.A. Legacy’i buradan Android ve İOS platformuna indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.