Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MXGP PRO, 10 Temmuz’da Xbox One’a Gelecek!

MXGP PRO, 10 Temmuz'da Xbox One'da oynanabilir olacak.

29 Haziran’da bilgisayar ve PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulan MXGP PRO, 10 Temmuz’da Xbox One platformuna çıkacak.

MXGP PRO 10 Temmuz’da Xbox One’a Gelecek 2

Milestone tarafından geliştirilen ve üç farklı platformda boy gösterecek olan MXGP PRO, oyunculara gerçekçi bir motosiklet yarışı yapma deniyimi sunuyor. Birbirinden farklı motosiklet modellerine sahip olan yapım, zorlu pistlerde oyunculara gerçek bir deneyim yaşatıyor. Tek oyunculu olarak çevrimiçi de oynanabilen MXGP PRO, Xbox One’da kusursuz grafiklere sahip olacak. Steam’de 77.00 TL olarak oyuncuların karşısına çıkan yapım, PlayStation 4 platformunda da 209.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Başarılı yapım Xbox One’da da cepleri yakacak. Oyun Xbox One’da 44.99 dolar gibi bir fiyat ile satışlarına devam ediyor.

6 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım, profesyonel bir motokros şampiyonasını canlandıracak. Benzersiz yarışçıların yer aldığı oyunda çok sayıda motosiklet modeli yer alacak. Buna ek olarak oyuncular oyun içerisinde motosikletlerini tamir edebilecek, düzenleyebilecek ve kişiselleştirebilecekler. Oyun içerisinde yer alan hava değişim döngüsü de bizlere ciddi zorluklar sunacak. Çabur içerisinde motosiklet sürebilmek hiç kolay olmayacak.

MXGP PRO, 10 Temmuz’da Xbox One’da yerini alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.