Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Müjde: Ucuz MacBook Air Modeli Geliyor!

Apple'ın bu yıl ucuz bir MacBook Air modeli çıkaracağı iddia edildi.

Bugüne kadar Apple’a yöneltilen en büyük eleştirilerden biri, ürünlerini ederinden çok daha pahalıya satma politikası benimsediği yönündeydi. Özellikle MacBook Air ve Pro dizüstü bilgisayar modellerinin fahiş ücretlerle satışa sunulduğu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Neyse ki şimdilerde Apple, ucuz bir MacBook Air modeli çıkararak müşterilerinin gönlünü almaya hazırlanıyor.

Ucuz MacBook Air Modeli Geliyor1

Yeni bir MacBook Air modeli satın almak istiyor, ancak bir umutla girdiğiniz Apple Store mağazalarından yüksek fiyatlardan dolayı hayal kırıklığıyla ayrılıyorsanız 2018 sizin yılınız olacak.

Bir önceki modelde daha ucuza satılabilir

Daha önce de Apple ürünleriyle alakalı isabetli tahmin ve analizlerde bulunan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın yılın ikinci yarısından sonra 13 inçlik yeni bir MacBook Air modeli çıkaracağını duyurdu. 9To5Mac sitesinde yer alan haberde bu bilgisayar modelinin çok daha ucuz bir fiyatla satışa sunulacağı da iddia edildi.

An itibariyle MacBook Air modellerinin fiyatları 999 dolardan başlıyor. Üstelik Apple’ın geçtiğimiz yıl Haziran ayında modelin işlemcisini 1.8 Ghz çift çekirdekli Intel Core i5‘le yenilemesinin dışında 2015’in Mart ayından beri MacBook Air’de gözle görülür bir yenilik yer almıyor.

Fiyatını açıklamaktan kaçındı

Kuo, yeni MacBook Air’in 999 $‘dan daha ne kadar ucuz olabileceğine dair bir açıklama yapmış değil. Fiyatın 100 dolar daha ucuzlaması, satışlarda önemli bir toparlanmaya yol açabilir. Ancak 799 dolar bandına düşmesi, MacBook Air’in diğer birçok Windows işletim sistemli modelden çok satmasını da mümkün kılabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Ulriken

    apple insanları enayi yerine koymayı seviyor resmen bakıyoruz 999 dolar gibi bir ücrete çokta güzel cihazlar alınabilir veyahut sistem toplanıp kullanılabilir diyorsanız ki ben illa MacOS kullanmak istiyorum buyur kardeşim hackintosh ve ryzentosh gibi build seçeneklerin var. kimse kusura bakmasın 1000 dolar amerikada da büyük para, türkiyede çok daha büyük bir para.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.