Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MudRunner Bu Hafta Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Evde sıkışıp kaldığınızda dinlenebileceğiniz en iyi oyunlardan biri olan MudRunner, bugünden itibaren Epic Games Store'da ücretsiz.

MudRunner‘dan önce “offroad” kelimesini yarış oyunlarıyla ilişkilendirmiştim. MudRunner’da kimse yarışmaz. MudRunner’da araba kullanıyorsun ve bazen onu bile beceremiyorsunuz. Çünkü çamura saplanıp kalıyorsunuz!

2019 Steam Kış İndirimlerinde Yer Alan MudRunner İle Şoförlüğünüzü Deneyimleyin 2

Bu, baş tasarımcı Pavel Zagrebelnyy’nin MudRunner’ı bir “yan ürün” olarak geliştirdiği Saber Interactive’de çalışmaya başlamadan önce Oovee Game Studios’un Spintires’iyle başlayan “Spintires üçlemesinin” ikinci bölümüdür.

MudRunner’ın yerini bu yıl SnowRunner aldı.Daha önce de söyledim, çamurla çalışmak bir yaşam tarzıdır. Bu, belirli bir seyirci türü için bir oyundur. Daha önce buna ‘ultra niş’ adını vermiş olabiliriz. Çoğunlukla konsept eğlenceli olma hakkı olmayan bir şeye benzediği için.

Tepelerde kütüklerle yüklü eski, hantal bir kamyonu sürüyorsunuz, ormanların içinden ve yukarıda belirtilen çamurdan varış noktasına. Nereye gittiğinizi anlamak için bir harita ve pusuladan başka hiçbir şeye sahip değilsiniz. Çok fazla kağıt üzerinde değil, ancak Sibirya dağlarında yavaş, meditatif sürüş ve oyunun karmaşık fiziği nedeniyle sabrınızı test eden durumların iyi bir karışımı. İşler sizin için çok sinir bozucu veya yavaşsa, arkadaşlarınızla birlikte çok oyunculu deneyin – her görevin iyi bir eşli eğlenceye dönüşmesine yardımcı olun.

MudRunner, Epic Games Store’da 26 Kasım – 3 Aralık 18.00 saatleri arasında ücretsizdir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.