Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MU Origin 2 Kapalı Betaya Geçti

MU Origin 2 yeni bölgelere açılıyor.

MU Origin 2 Asya bölgesinde çıkışını yapalı epey zaman geçti ve bu bölgede de epey başarılı. Hatta Güney Kore’de, Güneydoğu Asya ve Çin’de hem Google Play Store, hem de App Store uygulama mağazalarında zirveye çıkmış durumda. Neyse ki oyunu artık Kuzey Amerika bölgesinde de oynamak mümkün oluyor. Android kullanıcıları için mobil MMORPG oyunu, Kuzey Amerika ve Latin Amerika bölgelerinde de çıkış yaptı ve kapalı beta aşamasına geçti.

mu origin 2 kapali betaya gecti 1

MU Origin 2’nin Amerika kapalı beta testleri bugünden itibaren başlarken, 7 Nisan’a kadar açık olacak ve testin sonunda wipe yapılacak, yani tüm ilerleyiş silinecek. Beta testerları MU Origin 2’nin İngilizce sürümünü Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilecek. Portekizce ve İspanyolca gibi diğer diller ise oyunun iOS sürümü çıktığında eklenecek.

Yakında çıkacak olan mobil oyun, Webzen’in popüler MMORPG yapımı MU Online’ın mobil sürümü olarak biliniyor. MU Origin 2 Kuzey Amerika, Avrupa ve Latin Amerika’daki tam sürüm çıkışlarını ise Haziran 2019 tarihinde resmen yapacak. Bakalım oyun Avrupa ve Amerika’da ne kadar başarılı olacak?

MU Origin 2 | Closed Beta Test Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. sezer

    Yok mu hiç oynayan

    0
    0
    Cevap
  2. Erkan

    4.karakter nasıl aciliyo dark olan

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.