Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MU Ignition Güncellendi

Web tabanlı MMORPG MU Ignition'a yeni güncelleme geldi.

Webzen bugün yaptığı açıklamayla tarayıcı tabanlı oyunları MU Ignition’ın güncellendiğini, oyuna bazı yeni gelişmiş sistemlerin eklendiğini duyurdu. Oyunculara farklı bir damga sistemi sunulurken, binek yetenekleri ve diğer içerikler de bu yamada geliştiriliyor.

Mu ignition guncellendi 1

Yeni güncellemenin kilit özellikleri şu şekilde;

– 300 level üstü oyuncular ekipmanlarını ‘imprint’ ederek karakter güçlerini arttırabilecekler. Imprint seviyesi ne kadar yüksek olursa, karakterin stat puanları da o kadar yükselmiş olacak.

– Mount Skill kitaplarıyla oyuncular bineklerini eğitebilecekler. Bu kitaplar sadece 200 level üstünde bazı boss yaratıklarını yendiğinizde elinize geçecekler. Ya da Castle Siege etkinliklerini oynayarak da Mount Skill kitaplarını alabileceksiniz.

– Polish System’le birlikte oyuncular Archangel silahlarını sıırlayabilecekler.

Aynı zamanda MU Ignition ekibi Deamon of the Sea adlı yeni bir özel etkinlik düzenlerken, burada 150 level üstü yaratıklar olacak ve 14-15 Mart 2018 tarihleri arasında rastgele Torpedo eşyaları düşecek.

Webzen tarafından geliştirilen MU Ignition, klasik MU Online oyunlarının web tabanlı hâli ve kısa süre önce ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyuna resmi web sitesi üzerinden erişebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.