Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mr Autofire Başlangıç Rehberi

Mr Autofire isimli mobil oyunda işinize yarayacak taktikler ister misiniz?

Mr Autofire isimli bu oyunumuz arcade tarzında bir ateş etme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sizlere görüntüsü itibari ile basit gelebilir fakat oldukça zevkli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Oyunumuz hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabilmektedir. Oyunda silahımızı otomatik olarak ateşliyoruz ve ilerliyoruz. Yapmamız gereken budur. Tabi ki ilerledikçe bazı seviyelerin sonunda oyun bosslarına denk geliyorsunuz ve bunları da öldürmeye çalışıyorsunuz. Bunlar pekte kolay olmuyor. Oyunda ilerledikçe zorlukta artıyor.

Mr Autofire başlangıç rehberi ile de bizler sizlere, oyun içinde işinize yarayacak bir çok ipucunu ve taktiği göstermiş olacağız. Böylece ön bilgiler sayesinde oyunda zorlanmadan ilerleyebileceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim ve neler varmış görelim.

Mr Autofire baslangic rehberi 2

Mr Autofire Başlangıç Rehberi

Oyunda en önemli şeylerden biri sürekli hareket etmektir. Silahınız zaten otomatik olarak ateş ettiği için sizin tek yapmanız gereken şey hareket etmektir. Birde karşınıza çıkan düşmanlara hedef almaya çalışın o kadar. Engellere takılmamaya dikkat edin ve ilerlemeye devam edin. Düşmanlar sizi takip etmeye çalışacaktır. Şunu da unutmayın ki silahınız her zaman en yakınınızda ki düşmana ateş edecektir. Bu yüzden buna dikkat edin. Hareket halinde olmak hem sizi korur hem de darbelerden kaçmış olursunuz. Bu birinci kuralımız.

Güçlendirmeler

Oyunda ilerledikçe karşınıza bir çok güçlendirme çıkacak. Bunlar ile ateş gücünüzü yani silahlarınızı güçlendirebilirsiniz. Geçtiğiniz bir ya da iki seviye sonunda size bir yükseltme teklifi çıkacak. Bunların içinden sadece bir tanesini seçebilirsiniz. Bunlar neler olabilir? Hemen örnek verelim. Verdiğiniz hasarı arttırmak olabilir ya da her düşmanı öldürdüğünüzde can yenileme olabilir. Bunlar tamamen sizin oyun zevkinize kalmış bir şey. Yani ben şunu seçin diyemem çünkü hepsi de iş yapmaktadır.

Zıplama

Oyunda normal zıplama olduğu gibi bir de çift zıplama bulunuyor. Ayrıca çift zıplama ile gelen saldırılardan da kolay bir şekilde kaçabilirsiniz. Örneğin bir düşman yaklaşıyor diyelim. Çift zıplayın ve düşmanın üstünden geçerken onu yok etmenin keyfini yaşayın. Neden çünkü silah zaten otomatik olarak o düşmana ateş edecektir. Eğer düşmanların üstüne inerseniz canınız gider, bunu da belirteyim. Ama en önemlisi tabi ki sürekli hareket halinde olmak ve gelen saldırılardan kaçmaktır.

Mr Autofire ile ilgili rehberin sonuna geldik. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz.

Mr Autofire - Gameplay Walkthrough Part 1 (Android)

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

3 Yorum

  1. Can Özbek

    Hocam oyundaki ekipmanlar var ve bunların dereceleri var sırasıyla nasıldır acaba mesela nadir silah var sıradışı silah var sıradan var hangisi en iyi hangisi en kötü?

    0
    0
    Cevap
  2. Kerem

    Hocam hangi seviyede ne kadar yükseltme yapılabilir bununla ilgili bi tablo var mı örneğin ben 23.seviyeyim ne kadar yükseltme yapabilirim(sol alttaki yükseltme kısmından bahsediyorum)

    0
    0
    Cevap
  3. Uğur

    Tırışkadan bi rehber olmuş. Oyunda karakterleri kısa sürede nasıl yükseltiriz bunla alakalı birşey yok, silah birleştirmeleri nasıl yapılır yok, benim tercihim hakate, attığı balon sayesinde bir çok saldırıyı engelleiyor silah olarak da plazma topu ve tabanca.. Zırh ve savunma araçlarını karakter özelliğine göre kombine etmek gerekiyor. Birde bazı sitelere mr auto fire promocod yazın kodlar çıkıyor ayarlardan promo cod ları girip ödülleri alın. Zor bir oyun, pahalıda ama zevkli. Hızlı ilerlemek çok oynamaklada olmuyor.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.