Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Motorola’nın Devasa Bataryalı Moto G8 Power Netleşti

Motorola'nın devasa bataryalı yeni akıllı telefonu ortaya çıktı.

Amerikan akıllı telefon üreticisi Motorola, yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. İşte Motorola’nın yeni akıllı telefonunun ortaya çıkan ilk detayları. 

motorolanin devasa bataryali moto g8 power netlesti 2

Son günlerde iddialı akıllı telefon modelleriyle adından söz ettiren Motorola’nın devasa bataryaya sahip olacak olan Moto G8 Power isimli cihazına dair ilk bilgiler ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl Moto G8 Plus ve Moto G6 Play modellerini tanıtan Motorola şimdi de yeni modelini tanıtıyor. 

Moto G8 Power Bataryası Netleşti

Motorola’nın Moto G8 Power ismiyle satışa sunacağı yeni modeli, FCC üzerinde XT2041 – 4 model numarasıyla ortaya çıktı. Belgelere göre 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak olan modelin 6.2 inç ya da 6.3 inç büyüklüğünde bir ekranla gelmesi bekleniyor. FCC kayıtlarında ayrıca cihazın diğer özellikleri de yer aldı.  

Devasa bataryalı Moto G8 Powerm odeli gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden alacak. Kutusundan Android 10 işletim sistemiyle birlikte çıkacak olan Moto G8 Power modelinin önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Motorola’nın yeni akıllı telefonunun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.