Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Moto G Stylus 2022’nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Motorola'nın yeni amiral gemisi Moto G Stylus 2022'nin nasıl görüneceğini öğrendik.

Motorola Moto G Stylus, Ocak 2021’de ortaya çıkmıştı ve bugün Moto G Stylus 2022‘nin görüntüleri yayınlandı. Bunun yanı sıra Motorola’nın yeni amiral gemisi cihazının görüntüleri de ortaya çıktı. Gördüğümüz kadarıyla cihaz, bir önceki tasarım çizgisini koruyacak.

Ünlü teknoloji sızıntısı hesabı OnLeaks, Prepp.in ile işbirliği içinde yaklaşmakta olan Moto G Stylus 2022‘nin işlenmiş video ve görüntülerini paylaştı. Telefon, 6.8 inç geniş ekranı, delikli ön kamerası ve yansıtıcı arka paneli ile mevcut modelden çok farklı değil ancak ön kamera, mevcut Moto G Stylus gibi sol tarafa hizalanmak yerine ekranın üst kısmında ortalanmış durumda.

Moto G Stylus 2022 Teknik Özellikleri Belli Değil

moto g stylus 2022

Ne yazık ki şu anda dahili donanım hakkında güvenilir bir bilgi yok. Karşılaştırma için, mevcut Moto G Stylus 6.8 inç IPS LCD ekrana, Snapdragon 678 yonga setine, 128GB dahili depolamaya, 4GB RAM’e, dört arka kameraya sahipti. Bir sonraki telefonun dört yerine yalnızca üç arka kamerası olacağı doğruysa, bu teknik olarak bir düşüş ancak Motorola muhtemelen neredeyse işe yaramaz makro veya derinlik sensörünü kaldıracak.

Motorola ayrıca Moto G Stylus 2022 haricinde, bu yılın haziran ayında Moto G Stylus 5G adlı bir orta döngü yükseltmesi yayınladı. Telefonun Snapdragon 678 yonga setini 5G özellikli Snapdragon 480 ile değiştirdi ve fiyatı 299 dolardan 399 dolara çıkardı. Ayrıca kutudan Android 10 yerine Android 11 ile çıkan cihaz parmak izi okuyucusuna da sahipti.

moto g stylus 2022

Bir diğer önemli sızıntı kaynağı olan Nils Ahrensmeier’e göre Motorola, bir “Moto Stylus Pen” ve bir stylus kutusu ile bir “Edge 30 Ultra” da piyasaya sürecek. Bu telefonun Moto G Stylus 2022 ile aynı bütçeli pasif stylus teknolojisine sahip olup olmayacağı veya Motorola’nın Samsung’un Galaxy Note serisi gibi aktif bir kalemi tercih edip etmeyeceği belli değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.