Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Moto G 5G Plus Tanıtıldı

Motorola yeni 5G destekli akıllı telefon modeli olan Moto G 5G Plus modelini tanıttı. Model ABD'de satışa sunulmayacak.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra iddialı akıllı telefon modelleri ile geri dönen Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G 5G Plus tanıtıldı. İşte Moto G 5G Plus modelinin özellikleri ve fiyatı.

moto g 5g plus tanitildi 2

Çalışmalarına Lenovo çatısı altında devam eden Motorola, Moto G serisine yeni bir model ekledi. Qualcomm Snapdragon 765 işlemciden güç alan Moto G 5G Plus modeli, 6 Ghz altı 5G ağları destekliyor. Motorola’nın yeni akıllı telefonu olan Moto G 5G Plus modeli ilginç bir şekilde kendi anavatanı olan Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulmuyor.

Çift ön kameralı delikli bir ekran ile birlikte gelen Moto G 5G Plus modelinin, arkasında ise kare formunda dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Motorola’nın yeni akıllı telefon modelinin yüksek ekran kasa oranı sunduğunu söyleyebiliriz.

6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte gelen modelin bu ekranı 90 Hz ekran yenileme hızı sunuyor. Qualcomm’un 5G destekli Snapdragon 765 işlemcisinden güç alan Moto G 5G Plus modeli, 6 GB RAM ile destekleniyor ve 128 GB depolama alanına sahip. Moto G 5G Plus modeli ayrıca 20W hızlı şarj desteğine sahip olan 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor.

Arkasında 48 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerasının yanında 5 megapiksel makro, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera kurulumu ile birlikte gelen modelin ön kamerası ise 16 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlüğünde. Moto G 5G Plus modelinin parmak izi okuyucusu ise modelin yan tarafında yer alıyor.

Moto G 5G Plus Fiyatı

Motorola’nın orta – üst segment akıllı telefon modeli olan Moto G 5G Plus modelinin 4 GB RAM’lik sürümü 349 euro fiyat etiketine sahipken modelin 6 GB RAM sürümü ise 399 euro fiyat etiketine sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.