Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat XL’e 60fps Modu Geldi

Hem Mortal Kombat 11, hem de Mortal Kombat XL'de 30fps kilidi kalktı.

Geçtiğimiz gün Mortal Kombat 11 için yeni bir mod yayınlanmıştı. Bilindiği gibi MK serisinin son oyununda Fatal Blowlar, Fatalityler, The Krypt ve ara sahnelerde anlamsız bir şekilde 30fps kilidi bulunuyordu ve durumdan pek çok kişi rahatsızdı. Bahsettiğimiz modla bu durum da ortadan kalkıyordu. Bugün ise benzer bir mod bir önceki MK oyunu Mortal Kombat XL için yayınlandı ve oyundaki 30fps kilidine çözüm bulundu.

mortal kombat xl 60fps modu geldi 1

The Game Modding Channel tarafından geliştirilen bu mod, Mortal Kombat XL oyunundaki 30fps kilidini kaldırıyor. Bu sayede oyundaki tüm X-Ray hareketlerini, fatailityleri ve ara sahneleri 60fps kare oranında görebiliyoruz.

Üstelik modun yetenekleri bu kadarıyla da sınırlı değil. Bahsettiğimiz mod sayesinde oyundaki tüm NPC’leri ve final bossunu oynama imkanımız oluyor. Yani hiçbir dosya değişikliği yapmadan Mortal Kombat XL’de Corrupted Shinnok olarak oynayabiliyoruz.

Bu modlar sayesinde artık tüm Mortal Kombat oyunları PC’de sabit 60fps olarak çalışıyor. İlgilenenler Mortal Kombat XL 60fps modunu da bu adres üzerinden indirip deneyebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.