Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11 Bedava Oldu

Mortal Kombat 11'den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Oyun oynaması ücretsiz oldu.

2019’un başarılı dövüş oyunlarından bir tanesi olan Mortal Kombat 11 birbirinden zorlu karşılaşmalara ev sahipliği yapmaya devam ederken oyun ücretsiz olarak oynanmaya başlandı. Bu haber oyuncuların yüzünü güldürdü.

Mortal Kombat 11 Bedava Oldu 2

Konsol ve bilgisayar platformu için geçtiğimiz yıl Nisan ayında yayınlanan Mortal Kombat 11 günümüze kadar ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilirken yapım kısa süreliğine Steam üzerinde yüzde 60 indirime girdi. Normalde 102.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun 9 Mart’a kadar yüzde 60 indirimle 40.80 TL olarak satışlarına devam ediyor.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz yeni gelişmelere göre Mortal Kombat 11 bugünden itibaren Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları için ücretsiz olmuş. 9 Mart Pazartesi gününe kadar konsol oyuncuları için oynaması ücretsiz olan yapım aynı tarihe kadar diğer platformlarda da yüzde 60 indirimli olarak satışlarına devam edecekmiş.

Habere göre oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden konsol oyuncuları için ücretsiz hafta sonu duyurulmuş. Duyuru da oyunun 6 Mart – 9 Mart tarihleri arasında Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları için oynaması ücretsiz olacağı belirtilmiş.

Dileyen konsol oyuncuları yapımı ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.