Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter World’ün Deviljho DLC’si 22 Mart’ta Yayınlanacak!

Monster Hunter World’ün beklenen DLC'si 22 Mart'ta yayınlanacak.

26 Ocak’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapan Monster Hunter: World satış rakamları ile yükselmeye devam ediyor.

Monster Hunter World’ün Deviljho DLC’si 22 Mart’ta Yayınlanacak 3

Monster Hunter World yayınlanmasından sonra ilk genişleme paketi olan Deviljho’yu 22 Mart’ta oyuncularla paylaşacak. Capcom’un 2018 yılına özel olarak geliştirdiği aksiyon rol oyunu olan Monster Hunter World bünyesinde birbirinden tehlikeli dev canavarları bulunduruyor. Capcom Ocak ayında oyuna gelecek olan Deviljho canavarının tanıtım fragmanını yayınlamıştı. Oyunun yayınlanmasından sonra milyonlarca oyun sever tarafından sabırsızlıkla beklenen Deviljho DLC’si 22 Mart’ta tüm platformlardaki yerini almış olacak.

Oyun içerisindeki aksiyon ve gerilim boyutunu önemli ölçüde etkileyecek olan Deviljho adlı canavar oldukça korkunç bir görünüme sahip. Keskin dişleri ile hem bizim için hem de doğadaki diğer canlılar için önemli ölçüde tehlike yaratan bu canavarı öldürmek bizim için hiçte kolay olmayacak. Ücretsiz olarak yayınlanacak olan genişleme paketi ile oyuna yeni görevlerde eklenmiş olacak. Güncelleme Deviljho’nun ilerisinde de bazı özellikleri oyunculara sunacak. Oyuncular yeni güncelleme ile karakter görünümünü değiştirebilecekler. Oyuncular bir defaya mahsus karakterlerinin görünümünü ücretsiz olarak değiştirebilecekler. Bir kez hakkını kullanan oyuncular daha sonra ücret karşılığında karakter görünümünü değiştirecekler.

Monster Hunter World’ün Deviljho DLC’si 22 Mart’ta Yayınlanacak 4

Monster Hunter World’ün Deviljho DLC’si 22 Mart’ta Yayınlanacak 5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.